Et gëtt nees eppes Guddes z'iessen an ze drénken. En Aperitif an en Dessert géife mer do proposéieren. Eng Glace an e Cocktail.

An do ass et de Raphael Betti dee fir eis d'Cocktailer mixt. De Raphael schafft an enger Bar hei am Land a vertrëtt am September och Lëtzebuerg an d'Belsch bei der Weltmeeschterschaft am Cocktail Mixen zu Sydney.

03/08/2022 Cocktail PINEAPPLE ESPRESSO MARTINI

"Ananas a Kaffi passen net beieneen sot Dir?! Loosst mech är Meenung änneren! D’Ananas suergt fir een extra cremegen an exoteschen Touch. Zesumme mam Rum ass et dee perfekte Summer Espresso Martini Drink."

Alles am Shaker mat Äis mëschen a shaken. Am Coupette-Glas mat 3 Kaffisbounen zerwéieren. .

RTL

© Paname

Eriwwer da bei d'Glacen. Do ass et de Kachausbilder Carlo Sauber dee fir eis déi Glacen präparéiert.

03/08/2022 Glace TONKASCHOCKELA OUNI MASCHINN

Glace chocolat Tonka sans machine

30 g crème
15 g beurre
50 g chocolat noir
2 jaunes
50 g sucre S2
1,5 dl crème fraîche

-    chauffer les 30 g de crème et le beurre
-    couper grossièrement le chocolat et faire fondre en remuant
     Attention  de ne pas dépasser les 45°C, sinon le chocolat risque de se séparer de la graisse
-    ajouter les jaunes et le sucre
-    mélanger et laisser refroidir
-    fouetter le reste de la crème et soulever délicatement au chocolat fondu
-    mettre au congélateur