"Meet the Makers" - mam Cactus "on tour" an der Bourgogne!
Les photos diffusées sur ce site sont soumises à des droits d’auteurs et ne peuvent être copiées, modifiées, vendues, sans l’autorisation préalable du propriétaire du site en question.
De Cactus hat déi gastronomesch Press an d'Bourgogne invitéiert, fir hinnen do e puer vun hierer Produzente virzestellen. Um Programm stoungen d'Distillerie L'Héritier-Guyot zu Dijon mat hierer Crème de Cassis a verschiddene Liqueuren, den Domaine Rossignol-Février zu Volnay, d'Maison Champy zu Beaune an den Domaine Brocard zu Préhy mat e.a. hiere biodynamesche Wäiner, an d'Fromagerie Germain zu Chalancey mat de Kéisen Langres an Epoisse.
Doniewt weise mir Iech hei och nach Fotoen aus der Brasserie "La Rulles" zu Rulles (B) a vun der Zalote-Plantage "Téintener Geméis" vum Serge Erpelding vun Tënten.